loading content..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Historia

Ne vëllezrit Aliu patëm filluar me biznes që nga viti 1983 kur e patëm hapur një shitore të vogël për shitjen e prodhimeve kimike , materialit elektrik , materialit të ujësjellsit etj. Ishim atëbotë nën ombrellën e ndërmarjes së mirënjohur nga Shkupi “ TRESKA.

>

Agro Hermes

Group

Dy vite më vonë biznesit tonë i shtuam edhe një veprimtari shumë të rendësishme ,kurse qytetarëve akses në prodhimet e drurit si : dyer dritare , parket , shkallë druri si dhe prodhime tjera nga druri. Kështu, bashkë me LESNA-n e Sllovenisë qytetarëve ju sollëm kualitet dhe kushte shumë të mira për blerje.

Pasi që ideal i biznesit tonë ka qenë dhe është rritja, një vit më vonë ne e kemi edhe veprimtarinë e ndërtimit duke ju ofruar kështu qytetarve edhe mundësinë e rexhistrimit në kooperativën banesore të udhëhequr nga ne . Të gjitha këto aktivitete I kemi zhvilluar si përfaqsues të prodhuesve shumë të njohur në rajon edhe më larg si : “TRESKA” – MAQEDONI , “LESNA” – SLLOVENI, “NOV STAN”- MAQEDONI , “NASHICE”- KROACI.

Përfaqësues i dyerve Lesna, Slloveni. Përfaqsues i firmës KBE, Berlin.

Tashmë jemi dëshmuar!

Kompleksi banesor

Hermes 1 , 2 , 3 dhe 4.

Në qendër të qytetit !
Vendi i familjes tuaj !

Na vizitoni për tu bindur.

Shërbimet

Ndërtimi

Në kuadër të ndërtimeve
ne kemi komplekset banesore.
Hermes 1.
Hermes 2.
Hermes 3.
Hermes 4.

Tregtia

Dritare te Kulmit.
Dyer per Garazha.
Lesna - Dyer dhe Dritare.
Shkall te tavanit
Parket

client
client
client
client

Partner Zyrtar

Na kontaktoni

Për gjithqka që jeni të interesuar rreth komplekseve banesore "Hermes" apo veprimtarive tjera të Agro Hermes.

Adresa

Shillovë, Gjilan
KS 60000

Telefoni

Dyer dhe Dritare : 044-132-016 & 044-376-337
Kompleksi banesor "Hermes" : 044-155-240

E-mail

agro_hermes@yahoo.com

Send Message